Waard om te gedenken

Samen stil

Op veel plaatsen in Molenlanden zijn herdenkingsmonumenten. Tijdens een fietstocht ziet u er vast en zeker een paar. Stap eens af om het monument te bekijken en te herdenken dat we in vrede kunnen leven. De monumenten zijn met een korte beschrijving opgenomen in de route Waard om te Gedenken U kunt deze route wandelen, fietsen, of (bijna overal) met de auto rijden. Er zijn drie routes: oost, west en midden Molenlanden. Op verschillende punten overlappen de routes elkaar en kunt u uw tocht uitbreiden.

U kunt de route downloaden door middel van de bijgevoegde QR codes.

QR-codes Waard om te gedenken
QR-codes Waard om te gedenken

*De informatie is thuis via WiFi te downloaden voor offline gebruik, en is dan onderweg dus zonder datakosten te gebruiken!

Druk dan bij een Androidtelefoon op de knop Downloaden
en bij een Iphone op

I-phone

Ook in de offline modus worden de gegevens via gps geactiveerd als u in de buurt van een monument komt: de informatie over het monument verschijnt op het scherm van telefoon of tablet.

Geen smartphone of eerst bekijken
De informatie over de route is ook beschikbaar op website www.hcmolenlanden.nl

De route blijft op iziTravel beschikbaar en dus kunt u op elk moment in eigen tempo (een stukje van) de route lopen, fietsen of rijden.

Lukt de QR code scannen niet?
U kunt de route WAARD OM TE GEDENKEN ook vinden via de izi.TRAVEL app. Deze app is gratis te downloaden op een smartphone of tablet.

Wat is iziTravel?
iziTravel is een gratis app voor de telefoon of tablet met GPS routes langs bezienswaardigheden.

Hoe werkt de installatie van de iziTravel app?
Ga naar de Google Play Store of Apple store en download de app iziTravel. zie verder bij * onder de QR codes.