Lid worden

Om lid te worden van onze vereniging kunt u gebruik maken van onderstaand formulier.

De contributie bedraagt € 15,00. Leden buiten de plaatsen Groot-Ammers, Langerak, Nieuwpoort, Streefkerk en Waal betalen € 7,50 extra als bijdrage in de portokosten voor het verzenden van “By Clockgeluy”.
Om (bank-)kosten te besparen hopen wij dat u de Historische Kring Nieuwpoort wilt machtigen om de contributie automatisch te incasseren. U hebt altijd 56 dagen de tijd om de boeking ongedaan te maken, als u het niet eens bent met de afschrijving.
Een extra bijdrage voor het in stand houden van Museum Het Stadhuis is van harte welkom.

Bij uw aanmelding ontvangt u als welkomstcadeau “De Stede Nieupoort Deel 1”. Tweemaal per jaar ontvangt u ons verenigingsblad “By Clockgeluy”.

Als u lid bent, heeft u gratis toegang tot museum Het Stadhuis en de wisselende tentoonstellingen en de mogelijkheid om onze lezingen bij te wonen. Ook kunt u tegen een kleine vergoeding deelnemen aan excursies.   * = Verplicht veld

  Ik wil de contributiebetaling als volgt regelen:

  Ik betaal de contributie per bank door overmaking van € 15,00 contributie + eventueel € 7,50 portokosten voor buitenleden* naar rekening NL42RABO0323511953 t.n.v. Historische Kring NieuwpoortIk verleen tot wederopzegging een machtiging aan de Historische Kring Nieuwpoort om jaarlijks een bedrag af te schrijven van € 15,00 contributie, eventueel aangevuld met € 7,50 portokosten voor buitenleden*. Indien u het niet eens bent met afschrijving kunt u binnen 56 dagen uw bank vragen om terugboeking van het bedrag. Vergeet niet om hierboven uw bankrekeningnummer in te vullen!

  * Buitenleden zijn leden buiten de plaatsen Groot-Ammers, Langerak, Nieuwpoort, Streefkerk en Waal

  Optioneel:

  Ik heb interesse in deelname aan de volgende werkgroepen:

  TentoonstellingscommissieTechnische commissieTextielgroepCollectiebeheerGenealogieFotobaseOral HistoryOud-Hollandse WaterlinieSuppoosten Museum Het StadhuisStadsgidsRedactie By Clockgeluy