Prijsuitreikingen op Het Stadhuis

Prijsuitreikingen op Het Stadhuis

Zaterdag 16 december zijn er door Joke van Leeuwen verschillende prijzen uitgereikt op Het Stadhuis.

Namens de gezamenlijke Historische verenigingen in de regio werd er voor Open Monumentendag Molenwaard een prijs uitgereikt voor de prijsvraag in de folder aan mevrouw van Meerkerk. Verder ontvingen Corine en Lisanne Voets een prijs voor het inleveren van de quiz of kleurplaat, behorende bij de tentoonstelling “Speelgoed uit vroegere tijden”.

Tenslotte werden er prijzen uitgereikt aan degenen die de knutselkaart voor de Kaarsjesavond, waarmee de herdruk van het boek “Weet je nog?” te winnen was (en voor kinderen andere leuke prijsjes), hadden ingeleverd. De prijswinnaars waren: Emma van den Berg, Tess Mulder, Fleur Mulder, Gijs van Amerongen, Jill Leeuwis, Frederique Ooms, Linde Jongeneel, Matzy van Harten en Sjanie Ottevanger.
Degenen die hier niet bij aanwezig konden zijn; de prijsjes zijn nog op te halen in de winkel van “J en M Van Drenth schoenen” in Nieuwpoort.

Iedereen was blij verrast met de gewonnen prijs. Voor geïnteresseerden is het boek “Weet je nog” ook te koop op Het Stadhuis voor €22,50.