Oproep voor VRIJWILLIGERS MUSEUM NIEUWPOORT

Oproep voor VRIJWILLIGERS MUSEUM NIEUWPOORT

Museum Nieuwpoort is op zoek naar vrijwilligers voor de functie van gastvrouw/gastheer, suppoost, PR medewerker en educatiemedewerker.

Begin 2022 opent Museum Nieuwpoort in het historische stadje Nieuwpoort in de Alblasserwaard weer haar deuren. Na een grondige renovatie in het afgelopen jaar voldoet het museum weer helemaal aan de eisen van deze tijd. Bijvoorbeeld op gebied van duurzaamheid en toegankelijkheid. Wij zijn trots op ons museum in het oude Stadhuis van Nieuwpoort uit 1697! In het museum kunnen bezoekers op een interactieve manier de geheimen van de Oude Hollandse Waterlinie en de roemruchte geschiedenis van Nieuwpoort ontdekken. Spannende verhalen die de geschiedenis dichtbij halen!

Wij verwachten vanaf februari 2022 weer bezoekers te kunnen ontvangen.

Vrijwilligers runnen het museum en doen dit op parttime basis. Vanwege de verruiming van de openingstijden zijn wij daarom op zoek naar de inzet van meer vrijwilligers. Wij denken dan in eerste instantie aan een gastvrouw/gastheer, suppoost, PR-medewerker en educatiemedewerker.

Ben je geïnteresseerd?
Kijk dan snel hier!

Wat vragen wij van jou?
Je bent enthousiast om mee te werken in het museum en je bent een aantal dagdelen per maand/jaar beschikbaar. Inzet gaat altijd op basis van beschikbaarheid.

Wat kun je van ons verwachten?
Een uitdagende en gewaardeerde vrijwilligersfunctie. Opname in een groep van enthousiaste, betrokken vrijwilligers die zich inzetten voor een gastvrij en professioneel museum.

Wil je meer weten?
Stuur een mail naar info@historischekringnieuwpoort.nl Zet in de mail in ieder geval je naam, adres, telefoonnummer en mailadres. Vertel in welke vrijwilligersfunctie jij geïnteresseerd bent en welke ideeën je hebt om deze functie in te vullen. Wij maken dan graag een afspraak met je om nader kennis te maken.