Schippersjongen verkleed

Wedstrijd: de Schippersjongen verkleed

In verband met het 35-jarig jubileum kan iedereen meedoen met deze wedstrijd.

Voor de kinderen: kleur, knip, plak en geef de schippersjongen een nieuwe outfit. Jullie mogen ook zelf nieuwe kleren voor de schippersjongen bedenken!
De schippersjongen zelf is van dikker karton gemaakt met een standaardje, waar je hem na het uitknippen op kunt zetten. Vergeet niet op de achterkant je naam, adres en leeftijd te zetten.
Op de basisscholen in Nieuwpoort zijn de aankleedpoppen uitgedeeld. Heb je géén pop ontvangen, dan kun je die ophalen bij Van Drenth Schoenen, Hoogstraat 26 in Nieuwpoort.

Oudere jeugd en volwassenen kunnen voor € 8,00 een beeldje van de schippersjongen kopen en deze aankleden (met stof, verf, plakken etc). Indien de pop tijdens de tentoonstelling geëxposeerd wordt, krijgt de deelnemer € 4,00 terug.

Voor de meest originele schippersjongens zijn er prijzen te winnen in de categorieën t/m 10 jaar, t/m 18 jaar en volwassenen

Inleveren: uiterlijk 1 december 2015 bij Van Drenth Schoenen, Hoogstraat 26. Hier zijn ook de aankleedpoppen en de beeldjes van de Schippersjongen te verkrijgen. Met kaarsjesavond en op 12 december worden alle werkstukken van de Schippersjongens in Museum Het Stadhuis, Hoogstraat 53 tentoongesteld.

Openingstijden van de tentoonstelling waar alle werkstukken te zien zijn:
woensdag 9 december 2015 van 18.00-21.00 uur (kaarsjesavond) en
zaterdag 12 december 2015 van 13.30-17.00 uur.

De meest originele schippersjongens worden met een prijs beloond! Alle werkstukken gaan na afloop van de tentoonstelling terug naar de makers.