Herinrichting Museum Het Stadhuis

Op weg naar de toekomst

Oude Hollandse WaterlinieDe Historische Kring Nieuwpoort wil een eigentijds museum inrichten dat aansluiting heeft bij de Oude Hollandse Waterlinie.
We willen in beeld, geluid en beleving de historische functie van het gebouw laten zien.
De unieke inundatiesluis, de waag en het stadhuis geven de mogelijkheden om ons beter te kunnen profileren in de keten van deze Oude Hollandse Waterlinie.
Daarom hebben wij met een professioneel bureau plannen ontwikkeld om een hedendaags belevingsgericht museum te realiseren.
Een mooi en ambitieus plan.

We zijn een vrijwilligersorganisatie die financieel afhankelijk is van andere partijen. Dat is normaliter goed op te brengen.
Maar voor een dergelijk ambitieus plan is er natuurlijk veel meer geld nodig.
Het bedrag dat wij voor dit project nodig hebben, moet voor het einde van dit jaar aan ons toegezegd zijn en beschikbaar komen tot aan het jubileumjaar van de Oude Hollandse Waterlinie in 2022.
Voor een groot deel kunnen wij dit via fondsen en subsidies voor elkaar krijgen. Maar er blijft nog een aanzienlijk deel over dat gefinancierd moet worden.

Dat is de reden dat wij uw financiële hulp hard nodig hebben. Het is altijd lastig om geld te vragen, maar wij willen daar graag iets voor terug doen. Via sponsorpakketten willen wij uw inzet belonen.
Maar mocht u daar zelf ook ideeën over hebben, dan vernemen wij dat graag. Graag willen wij met u een afspraak maken om langs te komen en te bespreken op welke wijze uw bijdrage ingevuld kan worden. Wij hopen iets van u te mogen vernemen.

Hieronder vindt u de verschillende Sponsorpakketten en een formulier om uw interesse aan te geven!

Brons: Sponsorbedrag € 500 (eenmalig)

• Een halfjaar advertentieruimte op onze website

Zilver: Sponsorbedrag € 1.000 (eenmalig)

• Eén jaar advertentieruimte in ons ledenblad By Clockgeluy *
  • Eén jaar advertentieruimte op onze website

Goud: Sponsorbedrag € 5.000 (eenmalig)

• Tot en met het jubileumjaar 2022 advertentieruimte in ons ledenblad By Clockgeluy *
  • Tot en met het jubileumjaar 2022 advertentieruimte op onze website
  • Tweemaal gebruik van Het Stadhuis gedurende één jaar **
  • Vermelding als subsponsor op de Sponsorzuil bij de ingang van het museum

Platina: Sponsorbedrag € 10.000 (eenmalig)

• Vijf jaar 1/2 pagina advertentieruimte in ons ledenblad By Clockgeluy *
  • Vijf jaar grote vermelding (banner) op onze website
  • Tweemaal per jaar gebruik van Het Stadhuis gedurende vijf jaar **
  • Tot en met het jubleumjaar 2022 gratis toegang voor uw clientèle tot exposities en/of activiteiten, georganiseerd door de Historische Kring Nieuwpoort
  • Vermelding als hoofdsponsor op de Sponsorzuil bij de ingang van het museum

*  By Clockgeluy verschijnt tweemaal per jaar
** In afstemming met de gemeente en HKN

Als u interesse heeft in sponsoring verzoeken wij u vriendelijk onderstaand formulier in te vullen.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

* = verplicht veld

Brons   Zilver   Goud   Platina