Prinsenconcert 2018

Prinsenconcerten

Op Monumentendag organiseert de Stichting Oude Hollandse Waterlinie diverse Prinsenconcerten.

Evenals vorig jaar verzorgt Camerata Capelle weer een schitterend programma van klassieke muziek op eeuwenoude locaties. Ditmaal een programma met werken van o.m. Händel, Bach en Vivaldi, met o.a. hoboïste Marjola Uitendaal, die het prachtige hoboconcert van Bach speelt.

De Prinsenconcerten zijn gratis te beleven op zaterdag 8 september 2018 in de Petruskerk in Woerden ( 11:00 uur), NH Kerk in Bodegraven (13:00 uur) en Gasthuiskapel in Gouda (15:00 uur).

Verder op zondag 9 september 2018 in de Oudkatholieke kerk in Oudewater (11:30 uur), Zilvermuseum Schoonhoven (14:00 uur) en Stadhuis Nieuwpoort (16:00 uur).

Meer informatie op www.oudehollandsewaterlinie.nl.